El nostre projecte

Volem oferir un espai en el qual els infants puguin gaudir de diferents propostes d’activitats, en un ambient ple de recursos pedagògics que afavoreixi el desenvolupament de les seves capacitats, i el puguin compartir amb les seves famílies. Un espai on els acompanyarem a créixer, respectant el ritme de cadascú i valorant la importància de qualsevol moment, tenint cura dels petits detalls.

Mitjançant les seves pròpies experiències i els aprenentatges vivencials, els infants podran fer la descoberta dels diferents conceptes i nocions que els hi ofereix el món que els envolta i la seva pròpia personalitat, i fomentar les seves aptituds per ells mateixos.

Aquest projecte va dirigit a aquelles famílies que tinguin infants entre quatre mesos i tres anys, que vulguin compartir les seves vivències amb altres famílies, participant d’un projecte nou, innovador i alternatiu a l’escola bressol.

Tenint en compte les necessitats i els interessos dels infants, volem crear un projecte educatiu que doni l’oportunitat a les famílies de tenir estones en les que puguin compartir i participar activament del dia a dia dels seus fills/es, en la mesura que els sigui possible.

Serveis

 • Flexibilitat i disponibilitat d’horaris.
 • Presència i participació activa de les famílies que així ho desitgin.
 • Servei de menjador amb càtering.
 • Dormitori.
 • Desdoblament del grup segons l’activitat, interessos i necessitats dels infants.

Espais

 • Espais amplis en el qual els nens i les nenes tinguin l’oportunitat d’escollir la proposta d’activitat que més els interessi.
 • Espais organitzats per racons, propostes de moviment, joc sensorial, canviador, menjador, dormitori…Per afavorir les relacions entre els infants de les diferents edats.
 • Espais oberts en els qual les famílies es puguin sentir còmodes.
 • Espai compartit i habilitat per dur a terme els hàbits d’higiene.
 • Zones que es poden enfosquir tant pel dormitori com per diferents propostes d’activitat.
 • Pati on realitzar diferents activitats lúdiques i d’experimentació, com per exemple jocs d’aigua i hort urbà entre d’altres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *